2013 m. kovo 25 d., pirmadienis

MADOS INFEKCIJA MANO AKIMIS

Ką gi, ''Mados infekcijos '' įspūdžiai sunkiai apsakomi. Turbūt net negalėčiau rasti tinkamų žodžių juos apibūdinti. Savanoriaudama ten, turėjau nuostabią galimybę susipažinti su nerealiais žmonėmis, pamatyti kaip organizuojamas visas renginys ir kaip atrodo visa mados virtuvė iš arti. Taigi, pabandysiu Jums, bent šiek tiek papasakoti, ką aš ten dariau ir kaip ten viskas vyko.
 KETVIRTADIENIS :
 Ketvirtadienį, tik atvažiavus į Vilnių, lėkiau į ŠMC padėti organizatoriams. Turėjau pakuoti dovanas dizaineriams. Viską padariusi, nuėjau apžiūrėti salės ir užrašų ant sienų. 
PENKTADIENIS :
12 valandą jau turėjau būti ŠMC . Gavau darbelio backstage, tad galėjau pabendrauti su modeliais, mane užkalbino pats  Simonas Pham'as . Vėliau pakavome 640 vokų. Jau artėjant 18 valandai buvau savo poste - rūbinėje. Ten su nekantrumu laukėme pirmųjų ''Infekcijos'' svečių . Laikrodžiui rodant 18. 30 pirmieji rinkosi žiniasklaidos atstovai. Na, o po to ir visos kitos garsenybės . Teko kabinti ne vieno žinomo žmogaus paltą ! 
Pamačiau be galo daug stilingai apsirengusių bei laaabbbaaai gražių žmonių . Penktadienį mačiau  "Mados infekcijos " II dalį kuri buvo išties nuostabi. Pažiūrėti Sandros Straukaitės kolekcijos atėjo, net mano dievinamas JUOZAS STATKEVIČIUS , Jį pamačiusi buvau laiminga, kaip niekad , nes stovėjau prie pat Jo. 
ŠEŠTADIENIS :
Šeštadienį taip pat atėjau 12 valandą ir nieko nelaukusi skubėjau padėti kitiems savanoriams rūšiuoti vokus, likusius po pirmosios dienos. Antrąją dieną jų taip pat turėjo būti 640. Po sunkaus darbo lėkėme pažiūrėti Andrey Bartenev kolekcijos repeticijos. Ją stebėdami raitėmės iš juoko, manau, kas matė patį pristatymą ir kolekciją - supras . Na, o vakarui atėjus, dirbome rūbinėje ir kabinome garsenybių (ir ne tik ) paltus . Šeštadienį stebėjau I ir III dalis, bet apie jas ir  kitas matytas kolekcijas, papasakosiu kitame įraše. 
Na, o sėdint rūbinėje per antros dalies pertrauką , išvydau pro duris įžengiantį savo dievuką, JUOZĄ STATKEVIČIŲ, ir nieko nelaukusi nusėlinau paskui Jį į salę žiūrėti Bartenev kolekcijos, kaip ir sakiau, ji buvo įspūdinga. Po trečiosios dalies vėl skubėjau dirbti į rūbinę. Baigę darbą visi nulėkėme džiaugtis pasisekusiu renginiu ir jį aptarėme. 
 RÉSUMÉ :
 Esu be galo laiminga, kad turėjau galimybę visa tai pamatyti, ne tik žurnalų puslapiuose, o savo akimis. Už tai dėkoju BOHO CHIC ir organizatoriams ! 
PAVARGUS, BET LAIMINGA

INFEKCIJOS DOVANOS :


Bučkis
-i.

4 komentarai:

  1. Aha, o as maciau man atrodo trecios dalies metu sedint prie musu :))
    Sekmes rasant kitus post'us *

    AtsakytiPanaikinti
  2. Taip ir buvo !! Puikiai atrodėte su Luku :)) Ačiūū labai :)))

    AtsakytiPanaikinti